OOTD: Transformers T-shirt

Je bent aan het winkelen en bent eigenlijk klaar. En dan zie je nog iets leuks waarvan je denkt. Wow, ik heb al veel, maar dit MOET ik hebben! Dat had ik met dit toffe Transformers shirt. Check hier hoe ik hem draag en waar ik alle andere items heb gescoord. 

Zoals je misschien al in andere posts hebt gezien, ben ik meer van de basic outfits. En zo ook met dit T-shirt die ik bij Primark (voor €8) heb gekocht. Ik heb niet zoveel rokken, maar in de lente en de zomer is het wel relaxed om een rok te dragen. Deze zwarte maxi rok (€9) heb ik vorig jaar (ook) bij Primark gekocht. Ja, Primark zit bijna bij mij om de hoek, dus ik wandel er graag even naar binnen ;-).


Ik ben dol op Marokkaanse tassen! Ik heb er een stuk of 4 die ik in Spanje bij een Marokkaanse winkel heb gekocht. Hij was €45.


Deze ring heb ik vorig jaar in Londen bij Primark (€4) gekocht. Hij was verkleurd, maar vond het zonde om ‘m weg te gooien, dus heb ik ‘m weer zo goed als nieuw gemaakt met een zwarte nagellak!


Deze handketting heb ik zelf gemaakt. Check de blogpost van deze diy handketting!


Ik heb deze sandalen een paar jaar geleden bij de Bijenkorf in Amsterdam gekocht. Ze
zitten nog steeds lekker en kunnen bij veel zomerse outfits.

Dit was m’n eerste OOTD post voor Fashionista. Ik hoop dat je ‘m leuk vond! In ieder geval ben ik blij met m’n shirt. Ben blij dat ik ‘m daar niet heb laten hangen!

Comments

comments