Outfit: Velvet & Tartan

Fluwelen kledingitems zie je niet zo vaak voorbij komen, meestal wordt dit stofje geassocieerd met de feestdagen en daarom vaak naar chiquere gelegenheden gedragen. In deze outfit combineer ik zwart fluweel met mijn rode tartan sjaal, voor een alledaagse look.


Dit zwarte fluwelen jurkje kwam ik laatst weer tegen in mijn kledingkast, en was verbaast over hoe leuk hij bij mijn rode tartan sjaal stond. Deze hele outfit heeft een Keltische uitstraling.

De hoge kousen, de Schotse ruiten in de sjaal en de ketting met Keltisch design op het medaillon versterken dit thema.
Rood is de kleur in deze zwarte outfit dus vergeet ook niet je rode lipstick en nagels om bij je tartan sjaal te matchen!

Het zonnetje komt er soms wel even door, maar de herfst dagen zijn koud. Ik combineer deze outfit daarom met een zwarte basic trenchcoat.

Deze grote tas met franjes heb ik gescoord bij een vintage winkeltje, hij is huge en gaat overal met me me naar toe als ik veel spullen mee moet sjouwen.  En deze creepers met platform voegen wat extra centimeters toe aan mijn lengte (wat ik altijd wel goed kan gebruiken ;).

Comments

comments