Opening Accessorize winkel

Ringen, tasjes, statementkettingen, oorbellen. Zucht: Accessorize is een paradijs! Ik was blij dat ik vorige week bij de opening was van de Accessorize winkel in Amsterdam.

Angel Xenia en ik werden uitgenodigd voor de exclusieve opening. Natuurlijk wilden we even een kijkje nemen in deze mooie winkel. Toen we aankwamen, viel het me op dat de winkel klein was, maar door alle mooie kleuren en sieraden die je ziet, vergeet je dat gewoon.

Als twee kleine kinderen in een snoepwinkel stonden Xenia en ik te kijken naar alle leuke items aan de muur en op de tafels.


Oh my, deze clutch is everything! 


Voor de bag ladies zijn er genoeg leuke tassen in de winkel 


Zomerse sferen in de winkel met deze kleurrijke slippers


Heb jij jouw bikinitop al gehaald? 


Kleurrijk en in boho stijl. My style

En natuurlijk bleef het niet bij kijken. Al die leuke kettingen en tassen konden we toch niet laten liggen ;-)? Shoppen in de Accessorize winkel is leuk, maar ook frustrerend: alles is zo leuk!


Deze ketting lijkt een beetje op mijn tribal ketting :)


Bloemenmeisjes Xenia en Anouk 


Al die leuke dingen, ik wil alles hebben! Hashtag hebzuchtig


Xenia a.k.a. bag lady koos voor deze mooie stylish tas


Na 10 rondjes door de winkel hebben gelopen, heb ik uiteindelijk voor deze items gekozen. Ik ben heel blij met deze spullen :).

Als je dus in Amsterdam gaat shoppen, is het zeker even de moeite waard om naar de Leidsestraat te gaan voor de Accessorize winkel!

Comments

comments