Opening nieuwe Ziaja store

Afgelopen weekend opende Ziaja cosmetics haar tweede winkel in Den Haag op de Prinsestraat 112. Ik had nooit eerder van dit Poolse merk gehoord en was erg benieuwd naar hun producten. En ik kan je vertellen: het is de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.Ziaja is een cosmeticalijn uit Polen en bekend in 20 landen. Dit merk is erg geliefd in de Verenigde Staten en andere Europese landen, maar nog niet heel erg bekend in Nederland. Daar willen ze graag verandering in brengen. Daarom was het groot feest voor hun om de tweede winkel te mogen openen in Den Haag.


Het opening event werd gehost door beauty blogger Serena Verbon. Bij binnenkomst werd je verwelkomt met wat bubbels en cupcakejes. Voordat we een tour door de Ziaja store kregen, gaf Serena nog even wat uitleg over de cosmeticalijn en liet ze een paar van haar favoriete producten zien. Daarna kregen we een rondleiding en persoonlijk huidadvies.

De producten van Ziaja, zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en zijn te gebruiken voor lichaam, gezicht en haarverzorging. De formules van hun producten zijn gebaseerd op farmaceutisch deskundigheid en ze combineren kwalitatieve en traditionele onderdelen zoals vitaminen en kruidenextracten met moderne technologie voor de beste resultaten. De producten zijn klinisch getest op allergieën en bevatten geen parabenen.  Ziaja maakt ook geen gebruik van het testen op dieren.

In de Ziaja store word je overspoeld door allerlei producten. Maar je hoeft je niet overweldigd te voelen want de aardige medewerksters helpen je graag en geven je huidadvies zodat ze de beste producten kunnen aanbieden voor jou huidtype. Ze hebben een groot assortiment met verschillende lijnen. Voor elk wat wils dus! Ze hebben verzorgingsproducten voor baby’s tot kinderen, mannen, tieners, een 40 en 50+ lijn en zelfs een 60+ lijn. Verder kun je er ook terecht als je allergieën hebt of slecht reageert op chemicaliën met hun sensitieve lijn.

Ziaja was ooit begonnen met de natuurlijke olijfolie lijn en is in middels door gegroeid naar een uitgebreid assortiment. De geitenmelk producten zijn erg populair en zeer goed voor de droge huid. Maak je geen zorgen ze ruiken erg lekker en niet naar geiten ;)
Een aantal van hun andere producten bestaan uit een zelfbruining-, aloe vera-, goudsbloem-, komkommer,- cacao,- multi vitamine,- zeealg,- rozenboter,- kokosnoot,- sinassappelboter,- slim,- natuurlijke olieen-, jasmijn,- zonverzorging- en intieme lijn. Ik kan nog doorgaan over de doucheproducten, make-up verwijderaars en oogcrèmes. Maar ik adviseer je om zelf een kijkje te gaan nemen of hun website even te bezoeken.


Een grote plus is dat alle producten verrassend betaalbaar zijn. Het gemiddelde ligt rond de 5 euro. En ze hebben allemaal een eigen geur, dus er zit zeker wat bij voor jou!

Ik heb ook wat producten mogen uitkiezen (wat een moeilijke keuze was met zoveel om je heen). Voor zover ik ze al heb uitgeprobeerd bevallen ze me erg goed. Ze ruiken lekker (vooral de sinaasappel scrub, advocado bodybutter en de cacao crème) en voelen niet plakkerig aan op m’n huid maar trekken goed in.

Waar ik vooral benieuwd naar was, waren de oogcrèmes van Ziaja. Ik maak nogal lange nachten soms en heb daarom last van donkere kringen onder mijn ogen. Mij adviseerde ze om de Ziaja anti-shadow eye cream te nemen. Deze oogcrème bevat vitamine A,E en B5 en is voorzien van korenbloem extract. Deze crème beloofd de donkere schaduw onder de ogen te doen verminderen.

Het is de bedoeling om dagelijks bij het opstaan, en voor het slapen gaan een kleine hoeveelheid onder je ogen te smeren. Ik wrijf de crème niet uit maar tap zachtjes de creme in mijn huid met mijn vingers. Mij is geadviseerd om ook een beetje op je oogleden aan te brengen. Ik ben al een paar dagen bezig met deze routine en ik ben onder de indruk van de crème. Hij trekt goed in en ondanks dat het nog te snel is om te zeggen of mijn donkere kringen echt minder zijn geworden, voelt hij wel erg fris aan.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een kijkje nemen in een van de Ziaja stores, maar is Den Haag je nog iets te ver? Niet getreurd want je kunt namelijk ook hier terecht voor Ziaja’s online webwinkel.

Comments

comments