Oscars 2015: Winnaars!

Iedereen die een beetje naar een televisie of een computerscherm staart weet natuurlijk dat gisteren de 87ste Oscars gehouden zijn! In Hollywood, Los Angeles liepen sterren over de red carpet met hun baljurken en mooie pakken aan. Fashionista heeft al de winnaars van gisteravond hier. Take a look!

Lady Gaga deed een lied uit The Sound Of Music, Eddie Redmayne wint Best Actor en Meryl Streep juichte openlijk voor Patricia Arquette’s speech over vrouwen rechten. Er is zoveel gebeurd, maar laten we het eerst over de winnaars hebben!

Best Picture
Birdman

Best Actress
Julianne Moore

Best Actor
Eddie Redmayne

Best Directing
Alejandro Gonzalez Inarritu (Birdman)

Best Animated Feature Film
Big Hero 6

Best Vissual Effects
Interstellar

Best Supporting Actress
Patricia Arquette

Best Supporting Actor
JK Simmons

Wij vinden dat zij het allemaal verdienen! Vooral Patricia Arquette, die volgens Meryl Streep nog wel even had mogen praten. Ze actrice stond openlijk te juigen voor de speech van Patricia. De speech ging over vrouwenrechten en dat 2015 hét jaar wordt van de power woman. Yes! Ook Jennifer Lopez was het er mee eens. J-lo stond naast Meryl nét zo hard te schreeuwen!

Lady Gaga vond het blijkbaar belangrijk origineel te zijn gisteravond. De zangeres zong namelijk een mix van liedjes uit The Sound of Music! De mix bestond uit ”The Sound of Music”, ”My Favorite Things”, ”Edelweiss” en ”Climb Every Mountain”. Ook John Legend en Common zongen hun Oscar genomineerde lied ”Glory” van de film ”Selma”. Dit lied heeft Best Original Song gewonnen en de acceptatie speech kreeg ontroerende reacties van het publiek, tot huilen aan toe.

Check de Oscar highlights hieronder!

Comments

comments