Outfit: total black – combineer verschillende stoffen

Ik ben gek op zwart, want met zwart kán het bijna niet mis gaan. Naar je werk, school, een feestje. Zwart is altijd goed. Wanneer ik voor een total black look ga, combineer ik wel graag verschillende stoffen zoals leer en katoen. 


Deze outfit kan heel goed naar mijn werk en met dit toffe tasje er bij kan ik direct door naar een restaurant of feestje!


Al tijden was ik opzoek naar een ruimvallende leren broek, maar degene die ik vond waren veel te duur. Ik kwam op het idee om deze leather look legging bij ZARA in maatje L te kopen, zodat het net een los vallende broek is :) Met een riem zorg ik er voor dat hij niet van mijn heupen glijdt. De pijpen sla ik twee keer om, voor een speels effect.


De blouse die ik hier vraag is van MOAM x HEMA, de collectie die Hema samen met MOAM, een platform voor creatief talent, ontwierp. Het rode driehoekje is signature voor deze collectie.


Dit tasje scoorde ik bij Laura Dolls in een van de 9 straatjes!


Omdat mijn total black look vrij simpel is, kies ik voor veel ringen!

Wat vind je van mijn look?

Comments

comments