Outfit: Blauwe tinten en fijne hoedjes

Nu oktober officieel is begonnen, mogen de herfstoutfits ook weer uit de kast. Het is dus weer tijd voor laagjes, lange jassen en hoedjes: heerlijk! Benieuwd naar mijn nieuwe favoriete outfit?


Het pronkstuk is mijn nieuwe schooltas. Het was liefde op het eerste gezicht, want in deze coole tas past niet alleen mijn gigantische laptop, maar ook mijn schrift, een aantal boeken en andere musthaves voor op school. Perfect!


Sinds ik deze tas heb, valt het me op dat ik steeds meer donkerblauwe kleding draag. Ik combineerde mijn backpack met mijn favoriete items van H&M: mijn nieuwe trenchcoat en jeans en mijn oude laarsjes en crop top.


Nu de herfst van start is gegaan, hebben we een fijn excuus om onze hoedjes weer te dragen! Zo leuk om te zien dat ze een outfit echt af kunnen maken.


Wat vinden jullie van mijn outfit?

Comments

comments