Outfit: Een winterse cape

Twee jaar geleden spotte ik deze winterse cape in Parijs en wist ik het: “Deze moet ik hebben!” Slechts vijf minuten en één impulsieve aankoop later, huppelde ik vrolijk door de Franse straatjes. Inmiddels heb ik deze donkerpaarse beauty al talloze keren gedragen en heb ik dè ultieme outfit gevonden. Benieuwd?

Voor een warme winter heb je de volgende laagjes nodig: Een t-shirt met lange mouwen (altijd handig!), een witte blouse met kraagje, een stoer leren jasje en uiteráárd je pronkstuk: de cape. Bonuspunt? Door deze talloze laagjes aan de bovenkant, lijken je benen nog smaller ook. Score!

Mijn favoriete clutch mocht ook mee op pad. Past er perfect bij!

Deze laarsjes zorgen voor extra lengte.

Sessùn cape, Zara jasje, Monki blouse, H&M hoed en jeans, Invito laarsjes, Antonio Marras clutch

Helemaal gelukkig met deze outfit! Hoe zou jij een cape dragen?

Comments

comments