Outfit: Het groene bomberjack

Het groene bomberjack, een big thing afgelopen seizoen. Maar bomberjacks zijn never out of style. Benieuwd hoe ik ‘m het liefst combineer?

Het liefst combineer ik mijn bomberjack met boyfriend jeans. Bomberjacks zijn nogal breed. Als ik een skinnyjeans combineer met een bomberjack vind ik dat het jack mij net TE breed maakt. Om de outfit casual te houden trek ik dus het liefst mijn boyfriend jeans uit de kast.

De combinatie van grijs en groen werkt verrassend goed en is dit lente ook mijn favoriete kleurencombinatie. Het is stoer en de lichtgrijze kleur maakt de outfit niet te donker. Om de sporty style door te trekken in mijn totale outfit, draag ik er mijn sportieve mocassins onder.

Bomberjack H&M // Boyfriend jeans Forever 21 // Sportieve mocassins Bershka

Shop hier jouw bomberjack:

Comments

comments