OUTFIT: jasje met schoudervullingen stylen

Basics: die moet ik hebben, dacht ik een aantal weken terug. Op mijn lijst stond onder andere een tof jasje dat nèt wat meer pit had dan mijn oude blazers, maar toch overal bij kon. Forever21 was mijn redder in nood! Kijk je mee?

Voor slechts 20 euro scoorde ik dit blazertje met gouden knopen en subtiele schoudervullingen. Liefde op het eerste gezicht. Ik pakte hem snel uit en combineerde ik hem met mijn lievelingsjeans van H&M, een neutrale top van Brandy Melville en een vrolijke ketting die ik lang geleden ook bij Forever 21 vond!

Oh, en mijn hoge enkellaarsjes van de aziatische online winkel oasap natuurlijk!

Het valt misschien niet zo op, maar door een jasje met wat bredere schouders te dragen, lijken je taille en heupen nèt iets smaller (en het staat natuurlijk leuk!)

Mijn tasje van Antonio Marras maakt het af. Wat vinden jullie van zo’n outfit?

Comments

comments