Outfit: Lange grijze jas en een crop top

Een enórme lange grijze jas? Ehhh, dat durf ik niet te dragen! Die gedachte schoot door mijn hoofd toen ik dit item online voorbij zag komen. Uiteindelijk heb ik mezelf verrast door hem gewoon naar huis te ‘klikken’. En… zó draag ik hem!

Lang is ‘ie zeker, maar daardoor is het extra leuk om te spelen met verhoudingen. Doordat ik er een high waisted jeans en een crop top onder draag, lijken mijn benen een stuk langer. Gelukkig helpen mijn hoge hakken ook een stukje mee ;)

Een hoed van River Island kan uiteraard niet ontbreken! De jas is trouwens van Loavies, de top en broek kocht ik vorig jaar bij H&M en de laarsjes komen van Invito.

De Fashionista redactie vindt deze jas zo leuk, dat je hem hier kunt bestellen voor maar 23,95 euro! 

Comments

comments