Outfit: little black dress

Vorige week kreeg ik mijn loon en stufi weer binnen én hingen de uitverkoop items nog in de winkels. Ik had maar een seconde nodig om deze twee feiten bij elkaar op te tellen en te komen tot de conclusie: SHOPPEN! In de sale bij Costes scoorde ik deze cute little black dress en bij vintage winkel Laura Dolls deed ik de gouden vondst van dit tasje. Ik ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt!

  
Het jurkje van Costes heeft geen mouwen maar dat vond ik iets te koud.. Gelukkig was dit zo opgelost door er een doorschijnende top van H&M onder te dragen.


Om het schattige jurkje wat stoerder te maken droeg ik er mijn laarsjes van Zara onder.


Mijn accessoires hield ik vrij simpel maar mijn nagellak mocht in mijn all black outfit wél opvallen!

  
Het jurkje is wel 3 maten te groot, maar dat vond ik juist wel een cool effect geven. En how cute is die onderkant?

 

Comments

comments