Outfit: Nepbont en puntige enkellaarsjes

Het is niet warm maar ook niet koud: een typische herfstdag hier in Nederland. En voor zo’n dag is de nieuwe harige trend perfect. Ja, ik heb het over de bontjas: trek die maar uit je kast! Bekijk hier hoe ik mijn faux-fur combineer.

De bontjas die ik draag is van ONLY. Eerder paste ik een bontjas bij H&M en vond die toch iets te lang voor mij aangezien ik klein ben. De nude top die ik draag is van ASOS, de broek van H&M, de puntige enkellaarsjes van Sacha en mijn tas is ook van ASOS.

Wat houd ik toch van de combinatie chelsea boots en een bontjas. Het staat stijlvol en geeft een klassieke twist aan je outfit. Evenals de kleuren nude en zwart. Mijn favoriete combi!

Om de stijlvolle look aan te houden draag ik deze statement oorbellen met diamantjes.

In combinatie met de zilveren oorbellen die ik draag: kleine zilveren ringen. Rechts een infinity ring en links een ringetje met drie hartjes.

Heb jij al een neppe bontjas aangeschaft?

Comments

comments