Outfit: Nude kleur on nude

Betrap jij jezelf op het te vaak dragen van zwart-witte outfits? Probeer dan eens een neutrale kleur zoals nude. Het is geen opvallende kleur, maar wel een stapje vooruit als je wilt afwijken van zwart-witte outfits. De nude kleur is subtiel, chic en kan ook goed gecombineerd worden met… Nude!

De nude kleur maakt iedere outfit instant chic. Ik heb een aantal camelkleurige items in mijn kast omdat het een makkelijk alternatief is voor zwart. Eén item in deze kleur kan leuk zijn maar verandert misschien niet echt je look. Ik ging er helemaal voor en combineerde mijn top met een short in dezelfde kleur!

De outfit zelf is casual omdat ik een oversized t-shirt draag met platte sandalen. Daarom koos ik er voor om deze sophisticated mini tas erbij te dragen: de perfecte balans tussen casual, comfortabel en stijlvol. Ik hou van kleding in de kleur nude, simpelweg omdat ze zo makkelijk draagbaar zijn. Ben ook zeker van plan om nog een aantal spullen aan te schaffen in die kleur. Deze items kwam ik online tegen, klik op de foto om het item te shoppen:

Wat vind jij van het combineren van een top en broek in dezelfde kleur?

Comments

comments