Outfit: Off The Shoulder

De off the shoulder top past helemaal in het plaatje van de 70’s trend die dit jaar compleet overneemt. De 70’s invloeden zien we terug in ieder seizoen van het jaar! Bekijk hier hoe ik de off the shoulder op een casual manier stijl.


Velen van ons wagen zich er niet aan: de off the shoulder top. Simpelweg omdat het soms moeilijk is om een goede strapless bh te vinden voor onder zo’n top. De strapless bh’s van HEMA schijnen goed te blijven zitten. Alhoewel een strapless bh voor een grotere cupmaat altijd lastig blijft. Klik hier voor de HEMA webshop.

De off the shoulder top is een hele flatteuze en vrouwelijke manier om je luchtig te kleden in de zomer. Het ziet er een stuk leuker uit dan bijvoorbeeld een basic top met spaghettibandjes. Wil je er op en top vrouw uitzien? Draag dan een kokerrok met de off the shoulder top. Ik wilde het zelf casual houden en koos voor een pantalon met deze sandalen van All-time Favourites. De schoentjes zijn comfy maar ook trendy. Hun shop vind je hier. De off the shoulder trend komt terug bij zowel tops als jurken. Hieronder laat ik een aantal verschillende off the shoulder items zien. Klik op de foto om naar de webshop te gaan.

Wat vind jij van de off the shoulder trend in het algemeen? 

Comments

comments