OUTFIT: oversized mannenblouse

Snuffel jij wel eens in de kast van je vader? Ik doe niet anders! Oké, ik sta niet de hele dag in mijn vaders kast te neuzen maar je begrijpt wat ik bedoel. Geloof me: een van die oude blouses van je pa kun jij mooi gebruiken voor een toffe look! Ik ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt. 


Regelmatig komt mijn vader aanzetten met een stapeltje kleding die hij niet meer draagt, omdat ik hem de opdracht heb gegeven dit éérst aan mij te laten zien voordat hij het weg doet. Tussen een van die stapeltjes oude meuk vond ik deze gestreepte blouse! Ik ben er helemaal weg van want bij mij zit hij lekker oversized en met een strakke jeans kan hij heel goed!


Dit keer combineerde ik de blouse van mijn vader met een strakke jeans met gaten, (ook zelf er in gemaakt, zo werd de saaie zwarte broek die ik nooit meer droeg ineens mijn favoriet) mijn nieuwe boots van ZARA, een groot vest van River Island, een leren jasje dat ik uit de verkleed kist van mijn Oma viste en als eye catcher mijn kobalt blauwe tasje van Costes.

Draag jij wel eens oude kleding van je vader, moeder of oma?

 

 

Comments

comments