Outfit Palazzo Pants

Je kunt ze niet missen: de Palazzo pants! Je spot ze nu overal. Of ze nou komen in een denim variant of gemaakt zijn van een luchtig stofje, deze ‘clown’ broek is back! Ik laat je zien hoe ik deze zomerse broek combineer.


Ik laat mijn skinny jeans voorlopig even in de kast liggen want broeken met wijd uitlopende pijpen zijn helemaal in. Bovendien zitten ze heerlijk. Deze lente maken veel retro trends een comeback! De broek die ik draag is gemaakt van een heerlijk soepel stofje en ik kan me voorstellen dat je deze deze luchtig broek wil dragen op een warme dag.

Deze broek komt van de H&M. Hij heeft de uitstraling van een maxi rok maar wel met de comfort van een losse broek. Hij zit lekker hoog in de taille en is voorzien van diepe zakken. Ik combineer mijn palazzo pants met een zwarte croptop en een pastel roze overhemd, die perfect matched bij het patroon op de broek.

Bij een tribal-achtig printje horen natuurlijk tribal kettingen. De schelpen choker is een van mijn nieuwe aanwinsten van TopShop, ik ben er helemaal verliefd op. Check de shoplog hier.

We gaan terug naar de tijd van de Spice Girls met plateau boots! Gezien het feit dat ik niet zo lang ben en deze broek over de grond zou slepen als ik op blote voeten loop, draag ik schoenen met grote blokhakken.

Wat vind jij van deze trend? Shop jou Palazzo Pants hier:

Comments

comments