Outfit: Paperbag pants

Ik ben gek op pantalons en de paperbag pants zijn mijn favoriet. Bekijk hier mijn outfit waarin ik speel met verschillende proporties. Ik laat zien hoe je een mooi silhouet creëert!


De reden dat ik vaak (hoge) pantalons draag, is omdat mijn heupen vrij breed zijn. Als ik geen hoge broek draag, zie ik er simpelweg uit als een aardappelzak. Ja, echt waar. De sleutel tot een mooi silhouet is spelen met contrast. Voor deze outfit draag ik een oversized t-shirt. De pantalon daarentegen, is juist heel fitted om mijn middel. Zo kloppen de proporties en creëer je een killer silhouet.

Als je klein bent zoals ik, en je vindt dat het silhouet toch te lomp is, kies dan voor een schoen met hak. In mijn outfit kies ik voor platform sandalen. Zo lijk je langer, en kun je oversized kleding veel beter hebben! Je hoeft echt niet altijd strak te dragen om jouw figuur mooi uit te laten komen.

Naast hoge taille broeken zijn er nog een tal andere items die het figuur goed uit laten komen (niet alleen als je rondingen hebt). Met de items hieronder geef je je figuur een mooi silhouette. Klik op de afbeelding om naar de webshop van het item te gaan.

Comments

comments