Outfit: Peplum top met spaghettibandjes

Is een peplum top uit, of tuttig? No way! In deze outfitpost laat ik jullie zien hoe je een peplum top ook prima casual kunt combineren. Je kunt hem natuurlijk ook dressy dragen, maar casual is meer mijn ‘ding’.

Een peplum top accentueert het figuur, je krijgt er een vrouwelijk ‘zandloper’ figuur van. Soms kan het lastig zijn op de juiste manier te combineren. Draag je het bij een rok of een broek? Ik houd er zelf niet van om er te dressy uit te zien. Daarom kies ik voor een nonchalante boyfriend jeans en nog nonchalantere platte sandalen! De peplum top met spaghettibandjes en de boyfriend jeans zijn van Forever 21. De platform sandalen zijn van Van Haren.

De sandalen zijn een mooie camel/nude kleur. Onlangs schreef ik nog een artikel over deze kleur. Over pasteltinten gesproken, ook dit jaar zie je het weer overal voorbijkomen bij de spring/summer fashion shows. Bij Forever 21 vond ik een aantal leuke pastel items online (klik op product voor de webshop):

Comments

comments