Outfit: Perfect leren jasje

De must-have in iedere garderobe is toch wel het leren jasje. Ze zijn er in alle soorten en kleuren. Mijn favoriet is het klassieke biker model. Bekijk hier mijn outfit.


Het leren jasje past in principe overal bij. Stijl hem bijvoorbeeld met een LBD and you’re ready to go. Aangezien dit een outfit was voor een casual dag, droeg ik er mijn boyfriend jeans van Forever21 onder. Het leren jasje dat ik draag is ook van Forever21. De combi van het leren jasje en de boyfriend jeans is stoer en ook nog comfortabel.

 

Ik rol de pijpen van mijn boyfriend jeans op en draag er sneakers onder. De sneakers die ik draag zijn de Nike Jordan 6 Infrareds. Onder mijn leren jasje draag ik een Wu Tang shirt. Een praktische outfit voor de sombere dagen hier in Nederland. Als een leren jasje toch iets te fris is voor je, stijl jouw outfit dan af met wollige accessoires zodat je toch de kou aankunt!

Hoe ziet jouw favoriete outfit er uit met het leren jasje?

 

 

Comments

comments