Outfit: Denim on denim & okergeel

Stoer en girly? Denim on denim? Ik waag het er op en stel een outfit samen die deze combi toch mogelijk maakt. Lees verder voor mijn tip en rock jouw eigen denim on denim look.

Denim on denim is altijd een big no no geweest na de jaren ’90. Langzamerhand word het steeds meer acceptabel om meer spijkerstof te dragen in je outfit dan alleen een jeans. Het vinden van de perfecte match zit ‘m in de tint van de spijkerstoffen. Of je nou licht en donker spijkerstof met elkaar combineert maakt niets uit, zolang ze maar dezelfde blauwtint of groentint hebben zit je goed!

De cami top met de schattige en girly pom poms die ik draag, is van Forever21. Om het schattige en het stoere weer uit te balanceren koos ik voor een vrolijke kleur tas: okergeel. Ik vind deze tas van Zara echt een one of a kind en ik raad Zara zeker aan als het gaat om shoppen voor tassen (én schoenen).

Wat vind jij van denim on denim?

Comments

comments