Outfit: Regenachtig lenteweer

Lenteweer kan erg verwarrend zijn in Nederland. De ene dag is het rokjesweer en de dag erop is het freezing! Dit is mijn go-to outfit voor regenachtig lenteweer.

Voor deze outfit is mijn go-to item dit tuniek. Hij is lekker oversized en van een dun gebreide stof. Fun fact: dit is een extra grote maat (42!). Doordat er geen elastiek aan de zoom zit, valt hij mooi. Zoals jullie vast wel gemerkt hebben ben ik nu gek op V-halzen. Ook voor deze super comfortabele look geldt dat de V-hals deze outfit eleganter maakt.

Bij deze simpele look combineer ik kleine sieraden zoals deze ringenset en dit kettinkje. Deze accessoires kocht ik bij Primark. Ik vind Primark geweldig voor accessoires zoals sieraden en tassen!

 

Om de outfit lay-back te houden kies ik voor een ripped jeans en comfortabele Clarks schoenen. Het tuniek, de ripped jeans en de clarks geven een soort boyfriend feeling aan de outfit.

Met deze items stel je een fijne outfit samen voor regenachtig weer:

Comments

comments