Outfit: Romantische midi rok

Als jij – net als ik – ontzettend kieskeurig bent als het gaat om een leuk zomerjurkje vinden, dan raad ik je de midi rok aan. Ik scoorde de perfecte midi rok voor de lente en stijl ‘m in deze outfit.


Dit is in mijn ogen de perfecte midi rok omdat hij afgewerkt is met kant maar toch edgy is door de mesh afwerking. Een kanten rok kan al snel “truttig” overkomen, het mesh detail brengt daarom de look in evenwicht. Om de outfit elegant te houden heb ik gekozen voor een mini bag. De platform sandalen die ik vorig jaar bij Primark kocht passen goed bij de rok.

Halter crop top Forever21 // Mesh midi rok Forever21 // Platfrom sandalen Primark // Mini bag Primark

Hieronder vind je de rok die ik op de foto draag (midden). De andere rok (links) staat ook op mijn wishlist! Nu heb ik een blauwe top aan maar ik vind onderstaande roze top ook cool.

Comments

comments