Outfit: Tartan blazer

Deze tartan blazer is mijn go-to item voor deze maanden! Vooral de print is erg geschikt voor dit seizoen. Benieuwd hoe ik mijn tartan blazer stijl?

Omdat de blazer zelf een nette uitstraling heeft, combineer ik hem met een gescheurde broek om het nette af te breken. De blazer die ik draag, heb ik gescoord bij de tweedehandswinkel. Voor deze outfit heb ik gekozen voor een simpele V-hals om de outfit meer casual te maken. Ik combineer twee minimalistische kettinkjes van verschillende lengtes om de look interessanter te maken.

Om de outfit een warme tint te geven sla ik mijn camel sjaal om mij heen. De camel kleur past mooi bij de beige kleur in mijn blazer. Alhoewel dit een warme kleur is in tegenstelling tot mijn blauwe jeans en het blauwe in mijn blazer. De sjaal en jeans zijn van H&M. De lak enkellaarsjes zijn van Sacha. De laarsjes die ik draag komen vaak terug in mijn outfit posts en zijn absoluut mijn favoriet! Ze passen overal bij: hello instant chicness!

Hoe draag jij de tartan print?

Comments

comments