Outfit: total black + bomberjack

GOOD NEWS! Vanaf nu zullen wij, angels, ook af en toe een van onze outfits met je delen. Ik trap af met mijn All black + bomberjack, ik ben benieuwd wat je er van vindt!

Als ik op één item in mijn kast gek ben dan is het wel mijn gebloemde bomberjack van ZARA. Toen ik nog stage liep op de redactie van Fashionista gebruikte ik hem voor de bloggerbattle, ik was er zo verliefd op dat ik hem meteen zelf kocht. Vooral dat het kraagje en de uiteinden van de mouwen van geruite stof zijn vind ik tof.


Voor een lunch droeg ik mijn bomberjack bij een all black outfit met een pencil skirt van H&M en een crop top uit een winkeltje op Curaçao . Om de outfit wat sportiever te maken droeg ik er mijn All Stars bij.

Mijn telefoon en portemonnee stopte ik in mijn kobalt blauwe clutch van Costes, voor wat extra kleur.


Omdat ik al een printje én opvallende clutch droeg hield ik mijn sieraden simpel. Om mijn nek droeg ik alleen een kettinkje met ster van de Beadies in Amsterdam en een gouden medaillon dat ooit van mijn moeder is geweest met ring van haar er aan. Om mijn vinger droeg ik een knuckle ring in de vorm van een slangetje, waar ik echt dol op ben. Helaas weet ik niet meer hoe ik er aan kom!

Wat vind jij van mijn outfit?

Comments

comments