Fluffy vest

Outfit: verschillende texturen mixen

Met die koudere temperaturen komen natuurlijk ook de outfits met meerdere laagjes tevoorschijn! Ik besloot om meerdere texturen in één outfit te combineren, zodat het resultaat nèt wat interessanter wordt. 

Mijn nieuwe fluffy H&M vest was mijn uitgangspunt. Om zo’n dik vest leuk te combineren, ging ik voor een doorschijnend Primark blousje en mijn stoere (nep)leren broek van H&M. Drie compleet verschillende texturen!

De gouden knoopjes van het blousje passen mooi bij mijn horloge, maar ook het metalen horloge en wollige vest steken goed tegen elkaar af.

Om de crème witte tint en de zwarte broek wat beter over te laten lopen, koos ik voor mijn clutch van Antonio Marras.

Mijn schoenen hield ik simpel: suède laarsjes van H&M!

Combineer jij vaak verschillende texturen met elkaar?

Comments

comments