Outfit: wit zwart geruit

De wit/zwarte ruit zie je erg veel dit seizoen, op je jasje, je broek of sjaal, het maakt niet uit. En ik ben helemaal weg van deze trend! Je begrijpt daarom zeker wel dat ik happily in love ben met mijn pronksjaal die ik scoorde bij V&D. Ik ben benieuwd wat je van mijn outfit vindt!


Het leuke aan zo’n grote opvallende sjaal als deze is dat hij niet alleen heerlijk warm is, maar ook een simpele outfit een stuk interessanter maakt.


Ik combineerde ‘m met mijn donkergrijze broek van Costes, mijn witte blousje van mango en een paar zwarte laarsjes met hak.Mijn sierraden hield ik simpel maar ik combineerde goud met zilver, omdat ik vind dat dat kan!


Als extra eye-catcher droeg ik deze tas van ‘Buti’  die ooit van mijn oma geweest is!

Wat vind je van mijn nieuwe sjaal en outfit?

Comments

comments