outfit: zomers chique

Als ik moet werken terwijl het 25 tot 30 graden is buiten vind ik het altijd een uitdaging wat ik aan moet. Ik wil het onderweg naar werk niet te warm hebben maar op de redactie wil ik er wel netjes uit zien. Dit is een van mijn favoriete outfits die niet te bloot maar toch luchtig is. Ik ben benieuwd wat je er van vindt!


Ik kies voor een luchtige blouse (ZARA sale) en een net wit shortje.


Omdat ik al blote benen heb kies ik voor dichte schoenen (ZARA). Een paar loafers of nette sandaaltjes hadden ook goed gekund. Ik vind het zelf super leuk om lichtblauw met panterprint te combineren!


Mijn nagels lakte ik mooi wit,  een trend van nu waar ik helemaal weg van ben.


Omdat ik mijn gestreepte blouse al combineer met mijn panterschoenen houd ik mijn tas simpel en kies ik voor mijn donkerblauwe leren tas waar lekker veel in past. (Albert Cuyp)

Wat vind jij van mijn outfit?

Comments

comments