Party Look: Break The Ice

Zijn jullie ook zo aan het aftellen naar de lente? I feel you! Om deze laatste winterse dagen toch feestelijk af te sluiten, maakte ik deze icy look. Hoe? Ik laat het je zien.

STAP 1 Je begint met het aanbrengen van een oogschaduwbasis. Done? Breng dan nu een aqua-kleurige oogschaduw aan over je gehele ooglid. Niet schrikken van de opvallende kleur! Dit gaan we later nog blenden.

 

STAP 2 Breng nu aan de binnen- en buitenkant van je bewegend ooglid een donkerblauwe kleur aan. Het is de bedoeling dat iedere kleur 1/3 van je ooglid beslaat. Dus: 1/3 donkerblauwe oogschaduw, 1/3 aqua-kleurige oogschaduw en weer 1/3 donkerblauwe oogschaduw. Beschouw dit sommetje maar als vervanger voor je wiskunde huiswerk.

STAP 3 Nu is het tijd om de look echt party proof te maken. In de arcadeboog (jeweetwel: dat ‘holle’ gedeelte boven je bewegend ooglid) breng je dezelfde donkerblauwe kleur aan, als dat je hebt aangebracht op je oogleden. Maar let op: Laat aan de binnenkant (opnieuw) 1/3 vrij.

 

STAP 4 Hier breng je een icy blauwe kleur aan (denk: héél lichtblauw) met een blend brush, welke je voorzichtig laat overlopen in de donkerblauwe tint. Voor een extra icy touch breng je deze lichtblauwe oogschaduw ook nog lichtjes over het aqua-kleurige gedeelte aan. Gelukt?

 

STAP 5 Breng dan nog wat highlighter aan in je ooghoeken en onder je wenkbrauwen. Enne: de look maak je natuurlijk af met eyeliner en mascara.

Wat vinden jullie van deze look?

 

 

 

Comments

comments