Personage stopt met The Vampire Diaries

Slecht nieuws voor The Vampire Diaries- fans! Dit personage stopt namelijk met de show. Warning: spoiler alert.

Een van onze favoriete Vampire Diaries- personages gaat de show verlaten, this time for real! In seizoen 6 aflevering 14 moeten we afscheid nemen van Steven McQueen, die Jeremy Gilbert speelde, het jongere broertje van Elena.

“Ieder jaar kijken we welk personage klaar is to move on”, vertelt Julie Plec de excutive producer van de show in een interview met TV Guide. “Dit jaar realiseerden we ons dat Jeremy echt een man is geworden. We vonden dat het voor hem tijd werd om zijn eigen weg te gaan en een nieuw leven te beginnen. Daarom zeggen we goodbye tegen Jeremy as a series regular.”

Ondanks dat afscheid nemen nooit leuk is, had Stephen zo te horen de beste afscheidparty ever. De hottie is namelijk gek op superhelden, dus kreeg hij ook een feest met superhelden. “We hadden een taart voor hem en we waren allemaal verkleed als superheroes.  Het was een groot feest”, laat Julie weten.

We gaan Jeremy missen als regular in de serie. Wij hopen dat we het broertje van Elena en de boyfriend van Bonnie nog af en toe terug zullen zien in een aflevering. Fingers crossed!!

 

(Bron foto’s: Just Jared & Instagram)

Comments

comments