P&G Beauty Event

Gisteren ben ik bij het Beauty Event van P&G geweest Als je wilt weten wat ik deze leuke dag allemaal heb gezien en gehoord, moet je snel verder lezen! 

Bij dit persevent presenteerde P&G de nieuwste producten van Olaz, Braun, Aussie en Max Factor. Het thema van die dag was ‘Working Girl meets Holiday Girl’.  Ze hebben geprobeerd om producten te presenteren voor meiden die de aankomende zomer op vakantie gaan, maar ook voor meiden die straks na het vakantieseizoen gewoon weer hard aan het werk moeten. Twee vliegen in één klap dus.

Ik geef je een kleine sfeerimpressie van deze dag. Kijk je mee?


Ik kan het niet laten: ik moet dit mooie uitzicht van Amsterdam even met jullie delen hoor.  Ik krijg dit niet elke dag te zien ok ;-).


Deze working girl geniet even van haar kokossmoothie hoor. Heerlijk!


De nieuwe leave-in producten van Aussie. Met deze producten zijn je bad hair days binnenkort echt verleden tijd.


De nieuwe producten van Max Factor. Ben je een lipstick liefhebber? Dan moet je de nieuwe Lip Infinity kleuren echt halen!Ik was in Amsterdam, maar toch ook een beetje in Melbourne bij Aussie. Ay mate!


De working girl make-up look van Max Factor.


De holiday girl make-up look.

Al met al een leuke dag en topproducten voor het nieuwe seizoen. Hou mijn blogs in de gaten voor reviews van deze producten!

 

Comments

comments