Pimp je hak met nagellak

Ben je uitgekeken op je huidige schoencollectie, maar geen budget voor een nieuw paar? Pimp je hak met nagellak! Ik laat je zien hoe je je oude schoeisel een geheel nieuwe look geeft.


Stap 1: Net zoals bij je nagels lakken, breng je eerst een basecoat aan op de delen die je graag wil lakken. Zeker als het deel dat je wil lakken een printje heeft, is het belangrijk een gladde basislaag aan te brengen.

Stap 2: Is de basecoat opgedroogd? Dan kun je nu aan de slag met jouw favoriete nagellak. Ik koos voor een pasteltint, omdat dit natuurlijk helemaal hot is deze zomer. Net als bij je nagels breng je eerst één laag aan, voordat je de tweede laag aanbrengt. Wil je niet zo lang wachten? Gebruik dan een föhn om de lak sneller te laten drogen (maar erm: vergeet ‘m niet op de koude (!) stand te zetten).


Stap 2: Natuurlijk kun je ook helemaal losgaan met je nail art-spulletjes. Zo gaf ik mijn hakken ook nog een feestelijk caviar-effect. Maar natuurlijk kun je met behulp van de basecoat ook schattige veertjes aanbrengen. Of wat dacht je van een stoer crackle effect? Dat is helemaal aan jou!


Pimp je hak met nagellak: yay of nay?

Comments

comments