Pimp je nagels in 3D!

Saaie nagels? Nu niet meer! Ik ben gek op het veranderen van m’n nagels en het kan mij niet gek genoeg zijn. Varieer en pimp je nagels in 3D!


Het belangrijkste om in huis te hebben voor 3D nagels is een goede lijm. De Essence Studio Nail Glue is mijn favoriet. Probeer een nagellijm te vinden met een kwastje. Zo kun je de lijm zo precies mogelijk aanbrengen.


Ook niet onbelangrijk zijn steentjes, fimo’s en plastic strikjes, hartjes, etc. Hier kun je alle kanten mee op. Gebruik gewoon wat jij leuk vindt! Ik heb mijn 3D nail-art spulletjes op eBay gekocht.


Ik vind steentjes de allerleukste vorm van nail-art. Je kunt er zo veel mee! Voor deze look bracht ik drie verschillende maten zilveren steentjes schuin omhoog aan. Het handigst is om een dottingtool te gebruiken om de steentjes op te pakken. Heb je deze niet, klik dan hier voor een makkelijke dottingtool DIY.

Breng wat lijm aan op de plaats waar je de steentjes wilt en leg er voorzichtig een steentje bovenop. Wacht totdat de lijm droog is en je bent klaar! Ik raad af om een topcoat over de steentjes aan te brengen. Hierdoor worden de glimmers namelijk dof.


Plastic strikjes zijn ook echt to die for! Het kan mij niet extreem genoeg.


Het aanbrengen van fimo is super simpel! Breng wat lijm aan op je nagel, pak het stukje fimo op met een pincet, plaats het op je nagel en druk ’t aan. Klaar!


Tadaaa! En zo creëer je nagels met een 3D effect! Ben je ook van plan om je nagels op te pimpen?

Comments

comments