Van mobiele foto’s naar polaroid foto’s

Laatst ontdekte ik per toeval de app ‘Polagram’. Ik had geen idee wat de app was of kon, maar de opmaak zag er al leuk uit, dus besloot ik het uit te zoeken. Via Polagram kun je foto’s die op je mobiel staan laten afdrukken. Dat klinkt wat saai, maar het is zo veel meer dan simpel een foto afdrukken. Ik laat je zien wat je allemaal met Polagram kunt!

Polagram is veelzijdig op het gebied van foto’s afdrukken. Met Polagram kun je je mobiele foto’s op van allerlei manieren uitprinten. Zo kun je je eigen kalender samenstellen met foto’s die op je mobiel staan. Of je kunt een leuke giftbox met 36 polaroids samenstellen. Of gewoon heel simpel: je kiest een foto en laat deze afdrukken, dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld als polaroid.

Ik baalde dat ik nét een kalender had gekocht. Ik had er liever een samengesteld via Polagram, want de prijs viel reuze mee.

Ik heb 21 polaroids besteld, en heb rond de 11 euro betaald (inclusief verzending). Één foto kost € 0,40.


Al na drie dagen lag deze envelop op de deurmat. Helaas is het geen kerstmis meer :P. Maar ik gooi een verpakking toch meteen in de vuilnisbak. It’s all about the inside!

En daar zijn mijn 21 prachtige Polaroids, ik vind ze echt heel mooi! De kwaliteit is super, en daarnaast zijn de kleuren ook heel mooi.

De foto’s zijn helder, strak, scherp en natuurlijk leuk verwerkt in een polaroid foto. Ik ben erg blij met de foto’s. Ik heb er ook al een paar mensen blij mee gemaakt, want het is natuurlijk heel leuk om een paar mooie foto’s te krijgen van leuke momenten die je samen hebt beleefd.

Wat ik ook zo leuk aan Polagram vind, is dat je weer eens intensief gaat kijken naar de foto’s op je mobiel. Ik kijk meestal niet echt meer naar oude foto’s op mijn mobiel, wat eigenlijk zonde is. Met de foto’s die ik heb laten printen via Polagram krijg ik weer lekker dat zomerse gevoel van bijvoorbeeld de festivals.

Polagram is heel makkelijk te gebruiken, wat natuurlijk ook een voordeel is. Ik heb eerst een aparte map gemaakt met de leuke foto’s die ik wilde laten printen. Dit is handiger dan dat je steeds door al je foto’s heen moet.

Kortom: ik ben enthousiast, en ik ga zeker nog eens polaroids bestellen!

Polagram is te downloaden in de AppStore en in Google Play.

Comments

comments