Pregnant celebs

Dat Doutzen zwanger is van een babygirl is geen geheim meer. En dat Mila Kunis een dikke buik heeft, hebben we ook al gezien, maar deze week kwam er nog twee nieuwe babybumps bij! Zie hier de mooiste kiekjes van alle bijna-mama’s.

Het is de week van het babynieuws, iedereen lijkt opeens zwanger te worden. Zo maakte Kourtney Kardashian bekend zwanger te zijn van haar derde spruit. Ook Nicolette Kluijver is zwanger, en wel van een tweeling!  Samen met haar man Joost Staudt heeft ze al een dochtertje Isabella Floortje. En fashion designer Nikkie Plessen is ook opnieuw zwanger. Nikkie is al mama van dochter Jolie Lisa Lotte en is op dit moment bezig met het ontwerpen van een kledinglijn voor kinderen. Dat is nog eens een goede timing!

En deze week hoorden we ook dat prinses Charlène van Monaco zwanger is. Dus er is een heuse troonopvolger op komst! Prins Albert (de man van Charlène) heeft al 2 kinderen, maar omdat die buitenechtelijk zijn, maken die geen kans op de troon.

Christina Aguilera en Kelly Clarkson winnen als er een wedstrijdje ‘de dikste buik’ gehouden wordt. Verder zien we de zwangere buikjes van Doutzen Kroes, Nicolette van Dam, Mila Kunis, Alyssa Milano en Scarlett Johanson. Actrices Rachel Bilson en Hayden Panettiere zijn ook zwanger, maar daar is nog niks van te zien.

De mooiste foto’s van zwangere Doutzen:

(Bron: JustJared en Instagram)

Comments

comments