Pretty Little Liars: Trivia

Pretty Little Liars is een van onze favo series. Lucy Hale doet het geweldig als Aria en Shay Mitchell is de perfecte Emily. Maar wist je dat Lucy eigenlijk auditie deed voor de rol van Hannah en Shay voor de rol van Spencer? Check hier nog meer dingen die je nog niet wist over PLL.

Ashley Tisdale
De producers van PLL wilde Ashley Tisdale graag in de show hebben. Ze nodigden haar uit voor een auditie, maar Ashley besloot om auditie te doen voor een andere serie, namelijk Hellcats. Too bad, want Hellcats stopte al na één seizoen. FYI: Ashley werd ook uitgenodigd om auditie te doen voor The Vampire Diaries, maar besloot deze ook niet aan te nemen.


Gilmore Girls
De set die in Pretty Little Liars gebruikt werd, werd ook gebruikt als set door Gilmore Girls. Het cafétje Apple Rose Grill, waar de liars vaak te vinden zijn, werd door Gilmore Girls gebruikt als Luke’s Dinner.

Secret
“Got a secret,  can you keep it…” De theme song van Pretty Little Liars kan je vast al dromen. Dankzij Ashley Benson is Secret de iconische soundtrack geworden van de serie. De actrice vertelde tegen de producers dat deze song hét openingsnummer moest worden.

Pretty Young Liar
De liars in de serie worden allemaal gespeeld door twintigers, behalve Alison, die wordt vertolkt door Sasha Pieterse. Sasha is met haar 18 jaar de jongste liar. Toen de pilotaflevering werd opgenomen was ze nog maar 13 jaar!

Who’s A?!
Iedere aflevering hopen we meer info te krijgen over wie A is. Marlene King (executive producer en schrijver van de serie) vertelde dat we voordat seizoen 7 begint, eindelijk weten wie A is.

 

Lizzie McGuire
Hottie Garrett Reynolds wordt gespeeld door Yani Gellman. 11 jaar geleden speelde hij in The Lizzie McGuire Movie de Italiaanse Paolo. Boy, he has changed!

Rol switch
De serie zou er heel anders uit kunnen zien. Het grootste gedeelte van de cast deed namelijk auditie voor een andere rol.

Tammin Sursok (Jenna Marshall) wilde de rol van Spencer Hastings. Ook Shay Mitchell deed auditie voor deze rol. Nadat Shay erachter kwam dat de rol van Spencer al was vervuld, stuurde ze opnieuw een auditietape voor de rol van Emily. Spencer was een heel populair personage, want ook Janel Parrish deed auditie voor the part, uiteindelijk werd ze gecast als de villain Mona.

Brant Daugherty deed eerst auditie voor de rol van Ezra, maar de producers vonden hem te jong om een docent te spelen. Vervolgens deed de hottie auditie voor de rol van Toby, deze kreeg hij ook niet. Maar drie keer is scheepsrecht hij kreeg wel de rol van Noel Kahn.

Lucy Hale deed eigenlijk auditie voor de rol van Hanna, maar kreeg de rol van Aria. Lucy was de eerste actrice die een rol scoorde. Vervolgens kwam Troian Bellisario bij het team, daarna Ashley Benson en last but not least Shay Mitchell. Sasha Pieterse aasde ook op de rol van Hanna, maar kreeg de rol van Alison.

BFF
Ashley Benson en Lucy Hale kennen elkaar al jaren. Ze ontmoetten elkaar op MySpace via gezamenlijke vrienden. De twee werden elkaars besties. Zo werd Lucy Hale uitgenodigd voor de Sweet Sixteen van Ashley!

Good work
In de eerste instantie zouden de karakters van Noel en Toby alleen in seizoen 1 te zien zijn. Maar Marlene King vond dat de Keegan en Brant het zo goed deden dat ze geen afscheid kon nemen van de personages.

(Bron foto’s: Just Jared, Instagram & Twitter)

Comments

comments