Pretty Little Liars: preview seizoen 5 deel 2

We kunnen niet wachten tot Pretty Little Liars weer begint. Check hier wat we van seizoen 5 deel 2 kunnen verwachten. Warning: spoiler alert.


In aflevering 14 van Pretty Little Liars, is het 3 maanden na de moord op Mona. Als kijker kon je al zien dat Mona écht dood is, maar Hannah wil het nog niet geloven. “In de eerste aflevering van deel 2 is de begrafenis van Mona. Hannah is heel verdrietig en heeft nog steeds hoop dat Mona nog leeft, omdat er geen lichaam is gevonden”, vertelt Ashley Benson in een behind-the-scenes film van PLL. “We zijn alle vier – Spencer, Aria, Emily en ik- op de begrafenis, het is een vreselijke dag, but it gets worse wanneer Allison ook op de begrafenis komt. Mona’s moeder denkt namelijk dat Allison haar dochter heeft vermoord.”

In het fragment hieronder, ontkent Allison dat ze Mona heeft vermoord, geloof jij haar?

Alhoewel de dood van Mona de levens van de liars overhoop heeft gegooid, gaat het leven toch door. “De meiden proberen verder te gaan met hun leven en moeten binnenkort afstuderen. Aria meldt zich aan bij verschillende universiteiten, maar dat gaat nog niet zo goed”, laat Lucy Hale weten. Ook onthult de actrice dat het einde van de aflevering met een BANG eindigt, literally!

We zijn bang dat in seizoen 5 deel 2 het einde is voor Paily inzicht is… “Page breaks the news dat ze gaat verhuizen naar Californië. Emily mist Paige enorm en probeert dit te verwerken. Ondertussen wordt seizoen 5 steeds gekker en vreemder”, laat Shay Mitchell weten.

Terwijl Hannah heel verdrietig is om de dood van Mona, Emily haar vriendin Page mist en Aria probeert verder te gaan met haar leven, heeft Spencer een heel groot probleem. “Spencer wordt ervan verdacht dat ze Bethany Young heeft vermoord. In de loop van de serie kom je erachter of ze voor de rechter moet komen en of ze wel echt onschuldig is”, vertelt Troian Bellisario. “Spencer denkt dat ze geframed wordt door Alison. In de kerstaflevering konden we namelijk al zien dat Spencer en Hannah erachter kwamen dat Ali en Bethany elkaar kenden en met elkaar schreven. Alleen weten de liars niet of ze de brieven moeten inleveren bij de politie, omdat ze ergens hadden ingebroken. Spencer is in ieder geval nog niet of the hook.”

Vanaf 6 januari komt Pretty Little Liars uit in Amerika. Via Netflix kan je de aflevering van PLL vanaf 13 januari volgen met ondertiteling. We can’t wait!

 

Comments

comments