Interieur: Quotes voor in je slaapkamer

Ik ben gek op inspirerende quotes. Ze geven me een stukje energie en soms zelfs een stukje geloof. Hoe tof is het om je kamer op te leuken met je favoriete uitspraken zodat je hier elke dag aan wordt herinnerd?

Naast dat het heel erg motiverend werkt, staat het ook nog eens ontzettend leuk. Op internet kun je verschillende quotes opzoeken en opslaan. Print ze uit op het formaat van je fotolijstje en lijst ze in.

‘Let’s stay home’ heb ik boven mijn bed hangen. Want zeg nou eerlijk, er is geen betere plek dan thuis, toch?

Ik heb voor allemaal Engelse teksten gekozen, maar je kunt natuurlijk ook Nederlandse teksten opzoeken. Het leuke van deze fotolijstjes is dat het ze je kamer superpersoonlijk maken.

‘Fall in love with you life’ vind ik één van de mooiste quotes uit mijn kamer. Ik vind het belangrijk dat je jezelf en je eigen leven waardeert, want dan maakt het niet uit als iets niet lukt of als er iets mis gaat.

‘Life begins after coffee’ kan in mijn slaapkamer natuurlijk niet missen. Ik ben een echte koffiefanaat en er gaat dan ook (bijna) geen dag voorbij dat ik geen koffie drink. Naast dat ik koffie heel erg lekker vind, vind ik het ook leuk om er mee te spelen. Cappuccino met een figuurtje? Ik moet nog even oefenen maar het lukt al bijna!

Wat vind jij van mijn quotes? Zou je zelf ook je kamer opleuken door je favoriete uitspraken in te lijsten?

Comments

comments