Report: Colgate Optic / Ready to Fish launch

Vorige week was ik aanwezig bij de launch van de nieuwe Colgate Optic White tandpasta. Na een heuze catwalk-training van Mandy Dyonne Lieveld kregen we ook een lachworkshop om met je grootste lach op de foto te gaan. Kijk hier mee naar de foto’s.


Het event vond plaats op een toffe locatie in Amsterdam. De vloer van de winkel was heel apart en helemaal bekleed met grind.  We kwamen bijeen voor de launch van de nieuwe Colgate tandpasta, toevallig ook mijn favoriete tandpastamerk, haha.


Het thema van het event was ‘Ready to Smile!’ Na de catwalk-training van Dyonne was het tijd om op de foto te gaan voor de nieuwe campagne van colgate. Helaas heb ik de foto nog niet binnen, maar ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat!


Er werd tijdens het event volop gefilmd en foto’s gemaakt.  Hier gingen we op de foto met de nieuwe sweater van Ilja Visser. De launch was in samenwerking met Ilja Visser’s Ready to Fish-lijn en speciaal voor Colgate is er een unieke sweater ontworpen.

De sweater kregen we uiteindelijk ook mee naar huis. Heerlijk comfy!


En natuurlijk kregen we de nieuwe Colgate producten ook mee. Ik ben gek op schone tanden, dus deze goodiebag komt dubbel en dwars van pas. In de goodiebag zat het Colgate Max White mondwater, een 360 Max White One tandenborstel en de nieuwe Max White One Optic tandpasta.

Wat is jullie favoriete tandpastamerk? 

 

Comments

comments