REPORT: Fashionchick redesign + tv serie

Al een tijdje zie ik op Fashionchick’s instagram en twitter #lekkerbezig voorbijkomen, maar what the piep is dat geheimzinnige hashtack woord? Maar woop woop! Afgelopen vrijdagavond kwam ik erachter :)

Het Amsterdamse café Wannemakers werd vrijdagavond 7 maart omgetoverd tot een roze kauwgombal loaded met Fashionchicks. De site launchde hun nieuwe design (wauwie!) en hun inieminie tv serie #lekkerbezig en ik was erbij!

Gekleed in dresscode ‘dreaming in black and white’ stroomden de fashiongirls en boys binnen. Met een jummy roze Cointreau cocktail en heerlijke kleine hapjes in onze handen konden we niet wachten tot Fashionchick’s nieuwe look geshowd werd. En wat was het mooi!

Ellen van Fashionchick presenteerde de vernieuwde site die strak, geordend en zo fashionable is. En bij een redesign hoort natuurlijk ook een nieuwe slogan! ‘Find your look’ zegt in één zin waar de vernieuwde site om draait.

En we kregen natuurlijk ook een preview van de eerste aflevering van de mini tvserie #lekkerbezig. In deze (vijftiendelige) serie sketches volg je de belevenissen van drie fashionable dertigers uit Amsterdam: Kiki, Fenna en Jamie. Tijdens hun zoektocht naar succes, liefde en lust, belanden de meiden iedere keer in herkenbare en grappige situaties. En de eerste aflevering was al erg grappig; we kunnen niet wachten op de rest! Good job!

Pssttt…we hebben gehoord dat Fashionchick Amanda ook een rolletje speelt in één van de skecthes. Vanaf 17 maart zal de serie iedere werkdag rond primetime (20.00) te zien zijn op Net5. Pen het maar alvast in je agenda!

Als afsluiter natuurlijk nog even op de foto met Fashionchicks Ellen en Amanda!

Comments

comments