Report: Fashionchick SS14 collectie

Woensdag avond lanceerde Fashionchick haar nieuwe SS14 schoenencollectie samen met model Kim Veenstra en schoenenmerk Sascha. Boho Chic it was. En de petite collectie is om hebberig van te worden!


De launch werd woensdagavond gevierd in ’t Blauwe theehuis in het Amsterdamse Vondelpark. Met vlaggetjes, roze cocktails, bloemenslingers en nachos, waanden we ons in een tropisch paradijsje.


En toen gingen eindelijk de doeken eraf; hoe mooi zijn deze zomerse slippers en pumps! Ingelijst in spierwitte brocante fotolijsten en glazen dozen.
Gezicht van de collectie, model Kim Veenstra, kreeg het eerste paar schoenen overhandigd van oprichtster Ellen, van Fashionchick.Ik ben verliefd op deze mintgroene slippertjes! Alle 4 de modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, hier in de webshop van Sascha.


Ellen stond zelf model voor de collectie. Al die ananassen zorgden voor zo’n zomerse vakantie sfeer!


Hoe mooi zijn de schoenendozen van de collectie, met al die veren en aztekprint!


Door het hele theehuis hingen foto’s met de schoenen, stonden er ananassen en hingen er ballonnen van Sascha.

|
Wat is een party zonder goodiebag! Wij kregen na afloop een leuke canvas tas mee met een verenpen, oorbellen van Myjewellery, een cocktailshaker, waardebon van Sascha en de nieuwe OPI nagellakjes van de Gwen Stefani collectie. En samen met Anne ging ik ook nog even snel op de foto met Kim. Geslaagde launchparty Fashionchick!

Ook verliefd op de schoenen? Ze liggen nu in de winkels en je kunt ze online bestellen op Sascha.nl!

Fotografie onderste foto by Daisy van Knotsenburg

Comments

comments