Report: Nelly High Heels Event

Het is eindelijk zo ver! Het populaire ‘Nelly High Heels Event’ toert weer door Nederland. Gisteren was het event in Rotterdam en daar was ik bij aanwezig. Ik was razend benieuwd wat er in de goodiebag zat en ik wil het graag met jullie delen. 

Het High Heel Event vindt plaats in verschillende clubs in Nederland. Het is eigenlijk een soort party, maar dan met een gratis paar schoenen en een goodiebag. De eerste 100 lucky girls krijgen een kaartje waar ze hun top 3 schoenen op kunnen noteren. De schoenen staan door heel de club heen verdeeld en hebben ieder een naamkaartje.


Zo veel mooie schoenen dat je bijna niet kunt kiezen! Nadat je zeker bent van je top 3, moet je je gegevens invullen op een laptop. De schoenen zullen binnen 2-5 weken thuis worden afgeleverd. Het is nog niet zeker welk paar je precies zal krijgen. De keuze was in ieder geval lastig.

Dit is mijn top 3! Ik ben heel erg benieuwd welk paar er binnenkort bij mij thuis zal worden bezorgd. De eerste 100 lucky girls krijgen niet alleen een paar schoenen, maar ook nog eens een goed gevulde goodiebag!

Dit is de inhoud van mijn goodiebag. Zoals je kunt zien is hij goed gevuld. In de goodiebag zit een:

-Jurkje van Oneness
-Pakje Vita Coco
-Beurer Mini-Massager
-Giftcard van Saturn
-Winkelwagenmuntje van Saturn
-OralB 3D White Luxe tandpasta
-Turn On Magazine
-Fashionista Magazine

Heb je spijt dat je niet naar het event toe bent geweest, wees dan niet getreurd! Het Nelly High Heel Event zal nog plaatsvinden op de volgende datums:
-6 maart: Ladies night – &zo – Groningen
-7 maart: Ladies night – Club Thomas – Eindhoven
-8 maart: Latin Lovers – Winkel van Sinkel – Utrecht
Vergeet je niet aan te melden! Dit kun je via deze link doen.

 

 

Comments

comments