Report + OOTD: Spongebob The Movie Première

Gisteren ging ik samen met Angel Sophia naar de filmpremière van ‘Spongebob The Movie’. Film, popcorn, high heels,  een gele loper, een optreden van B-Brave, wij hebben de deets en onze OOTD.


Wat een drukte in Pathé Arena! Honderden ouders en hun kinderen zaten klaar om als allereerste de film te gaan bekijken! Sophia en  ik waren beide nog nooit bij een première geweest, en al helemaal niet als pers. Door het slechte weer en vertraagde treinen miste we helaas het ‘gele loper moment’. Wel konden we genieten van de film en het optreden van B-Brave, die we daarna ook nog even hebben gesproken.


Ook alle stemacteurs waren aanwezig. Het was zo vreemd om de ‘echte’ Spongebob en Patrick als mensen te zien. Hun stemmen leken totaal niet op de stemmen van de kinderhelden. Een knap staaltje acteerwerk dus!


Hierna gaven de jongens van B-Brave nog een leuk optreden. Sophia en ik hebben nog even met een aantal van de jongens gepraat, en natuurlijk zijn we ook even op de foto geweest. De boys zijn mega aardig en super chill. Misschien moeten Sooph en ik een carrière-switch maken en gaan zingen met B-Brave! :P

OOTD


Om geen zere voeten te krijgen van de hakken, hadden we beide een paar sneakers meegenomen! Onze outfits:

Sophia:
-Zwarte turtleneck (H&M)
-Boyfriend Jeans (Forever 21)
-Hakken (H&M)
-Jordan 6 Infrared Sneakers (Footlocker)

Xenia:
-Baggy t-shirt (Primark)
-Ketting (New Look)
-Blouse (Action)
-Broek met kniegaten (DIY Primark)
-Zwarte Pumps (Primark)
-New Balance WL574 (Zalando)


Wij zijn weer een ervaring rijker en we hebben het super naar ons zin gehad! Spongebob 3D ‘Spons op het droge’ is eigenlijk gewoon een mega lang Spongebob aflevering. Als je dit leuk vindt is de film iets voor jou. ;)

De film draait in de bioscopen vanaf 28 januari en de trailer kun je hier bekijken.

Comments

comments