Report: de Wintercollectie 2014 van Sarenza

Afgelopen woensdag was ik aanwezig bij de presentatie van de nieuwe wintercollectie van Sarenza. Voordat we de collectie mochten bewonderen kregen we een rondleiding bij de S.H.O.E.S tentoonstelling in de Kunsthal Rotterdam. Hier zag ik de meest excentrieke schoenen. 


Een evenement is nooit helemaal compleet zonder cupcakes in stijl. Check de schattige eetbare sandaaltjes!

S.H.O.E.S

 


We kregen een rondleiding door de kunsthal, waar we meer dan 500 schoenen konden bewonderen.


Ah, shoe heaven.


Hoor ik iemand Lady Gaga roepen?


Ik vind deze schoenen zo tof. Wou dat ik ze kon kopen. Denk alleen niet dat ze zo lekker lopen, haha.


Iemand geïnteresseerd in een paar hippe klompen?


Wow, dit is wel heel apart. Zou iemand hiermee durven lopen? Was het eerste waar ik aan dacht. Maar deze schoenen zijn helemaal niet gemaakt om in te lopen vertelde de gids. De schoenen zijn kunstwerkjes.


Heel vet deze pistool hak.


Ik denk dat ik dit exemplaar toch wel het meest bizar vond. Voelt iemand zich geroepen om dit aan te trekken?

Sarenza wintercollectie 2014


Na de rondleiding was het tijd om de nieuwe wintercollectie te bekijken. Zoals je kunt zien blijven zwarte leren schoenen altijd hot. I love it.


Heel classy met veel zwart en wit.


We zien niet alleen maar zwart en wit aankomende winter, ook de felle kleuren mogen weer gezien worden.


Printjes, printjes en nog eens printjes. Check de legergroene Puma’s! Het merk is weer helemaal back.


Zie hier ook een aantal schoenen uit de mannencollectie. Heel classy.


Ik vind die zwarte schoenen met zilver zo tof! Ik denk dat dit mijn favoriete paar is.


Natuurlijk mag deze quote niet missen bij een tentoonstelling over schoenen. Als je de tentoonstelling nog wilt bekijken moet je snel zijn. Hij is er tot 11 mei 2014 in de Kunsthal Rotterdam. Op de wintercollectie van Sarenza zullen we nog even moeten wachten. De schoenen zijn vanaf de herfst verkrijgbaar op Sarenza.nl.

 

 

 

Comments

comments