Review: Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy

Normaal gesproken laat ik mijn deep conditioner 30 tot 45 minuten in mijn haar. Aussie heeft er eentje die je 3 minuten in je haar laat zitten. Klinkt goed. Dat moest ik dus even proberen!

Deep treatment
De 3 Minute Miracle Frizz Remedy van Aussie is een deep treatment met aloë vera-extract en jojobazaadolie. Het vult het vocht in je haar aan, waardoor het niet gaat pluizen. Ik heb vaak last van pluizig haar, dus dit klinkt als de oplossing voor mijn frizzy hair.

De geur
You either love it, or hate it: de geur van de 3 Minute Miracle Frizz Remedy is een hele sterke en zoete geur. Ik vind het zelf naar snoep ruiken en ik hou van snoep maar ik begrijp het ook als mensen het niet lekker vinden,  want het is wel een overheersende geur.

Verpakking


Wat een fijne verpakking! De fles heeft geen dop, dus je hoeft helemaal niet moeilijk te doen. Je hoeft alleen maar te knijpen, that’s it! Ik hoop dat meerdere producten zo een soort verpakking zullen krijgen, want het is echt handig.

Test 1, 2, 3


Allereerst heb ik mijn haren gewassen met shampoo. Er zat aardig wat gel in en het was weer eens tijd voor een deep treatment.


Nee dit is geen snot ;-). De structuur van dit product is best waterig. Een verschil als je altijd deep conditioners gebruikt met een stevige structuur.


Ok, ik heb de 3 Minute Miracle Frizz Remedy in mijn haar gedaan. Even wachten dus. Oh yeah, ik voel het al zachter worden. Woop woop!

Het eindresultaat


Ik moet zeggen dat ik tevreden ben met het eindresultaat. Mijn haar is lekker zacht, m’n krullen zitten goed en minder pluizig en het ruikt ook nog eens lekker. Toch denk ik niet dat ik dit altijd als deep treatment product zal gaan gebruiken. Fijn voor als je haast hebt, maar ik gebruik toch liever een deep conditioning die ik 30 minuten in mijn haar kan laten en iets dikker van structuur is. En daarnaast vind ik ‘m best prijzig. Je betaalt €9 voor 250ml. En ik denk dat hij best snel op gaat!

Conclusie: hij is geschikt voor krullend en kroes haar en al met al het proberen waard. Goed om zo nu en dan te gebruiken.

Heb jij dit al gebruikt? Wat vond jij van dit product? 

Comments

comments