Review: Blush in een nagellakpotje

Wait what? Vloeibare blush in een nagellakpotje? Dat heb ik nog nooit gezien. Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwste blush Wave Goddess van Essence.

Mijn eerste voorspellingen
Mijn verwachtingen liggen erg laag. Ik kan niet inzien hoe ik deze vloeibare blush mooi op mijn gezicht krijg. Ik denk dat het erg kliederig gaat worden. 


Ik heb de blush eerst op mijn hand geprobeerd. Over de kleur ben ik erg tevreden. Ik ben alleen wel bang dat de kleur too much is op mijn gezicht. De foto van mijn hand is gemaakt nadat ik mijn handen met de blush erop heb gewassen. De kleur blijft dus erg goed zitten! Daarom heet het product ook Wave Goddess, het is waterproof. Bestand tegen hoge golven.

De test


Ik test Essence wave Goddess Blush tint 01 Loose Your Heart on the Board

Ik wist zo 1, 2, 3 niet hoe ik de blush moet aanbrengen en gebruiken. Maar de eerste keer gaat best goed.
Ik trek met het kwastje een lijn roze vloeistof op mijn jukbeenderen. Vervolgens smeer ik met mijn vinger de blush uit. Ik heb de kleur flink uitgewreven, zodat de kleur niet te heftig is.

Het resultaat

Ik ben tevreden over het resultaat. De kleur is erg cute. Daarvoor moest ik de blush wel erg goed uitsmeren. Ik vind het wel moeilijker aan te brengen dan ‘gewone’ blush.
’s Avonds als ik mijn make-up verwijder, kom ik erachter dat de blush moeilijk van je huid te krijgen is. Op de plekken waar de blush wat dikker zit, zag je na grondig reinigen de roze tint nog zitten. Dit vind ik erg vervelend en gelukkig moest ik de volgende ochtend niet naar school!

De Essence Wave Goddess is vanaf 1 juli te koop bij o.a. Kruidvat voor  €2,59

Comments

comments