Review: Braun Silk-épil gezichtsreinigende borstel

Ik was mijn gezicht elke dag trouw met een gezichtsreiniger. In de ochtend voordat ik mijn make-up op doe en ’s avonds voordat ik ga slapen. Nu heeft Braun een nieuw product voor gezichtsreiniging en die wil ik wel even testen.

De gezichtsreinigende borstel zit bij de Braun Silk-épil sets. Je kunt hem (helaas) nog niet los kopen. En wat deze borstel doet? Hij verwijdert zes keer beter make-up en onzuiverheden. Je kin, je wangen en de T-zone zijn binnen een mum van tijd schoon. En laat ik nou net altijd een vettige T-zone hebben. Zal dit het wonder zijn waar ik op heb gewacht? We zullen het zien ;-).


Allereerst maak ik de borstel een beetje nat met water.


Smeren maar! Voor het beste resultaat gebruik ik de milde gezichtsscrub die ik elke dag gebruik. Je kunt natuurlijk ook een andere gezichtsreiniger gebruiken. Om straks het verschil te zien, scrub ik maar één helft van mijn gezicht.


De reinigingsborstel heeft twee snelheden. Ik kies de eerste rustige stand, aangezien ik een scrub gebruik.


Daar gaan we dan! Met ronddraaiende bewegingen masseer ik mijn gezicht (en vooral de T-zone). Serieus: dit voelt heerlijk. Net een massage! Ik heb ‘m toch even op de wat snellere stand gezet, omdat ik toch een milde gezichtsscrub gebruik.


Oh my. Al die make-up! Helemaal niet erg: deze borstel is gemaakt van synthetisch materiaal, dus ik kan de borstel gewoon afspoelen. Easy. Er wordt wel aangeraden om het borsteltje om de drie maanden te vervangen.


Kun je het resultaat een beetje zien? In ieder geval voelt mijn huid lekker zacht. Ik gebruik hem inmiddels alweer een paar dagen en ik zie echt resultaat. Mijn gezicht heeft weer een natuurlijke glans en mijn T-zone is schoon. Ik ben echt heel erg blij met dit product en mijn stralende huid. De Braun Silk-épil gezichtsreinigende borstel is voor mij een blijvertje ;-).

Comments

comments