Review: brownie in a mug Xenos

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin twee brownie in a mug pakjes van Xenos. Ze wist dat ik hier erg benieuwd naar was, ze was zo lief om het mij cadeau te geven. Meteen die dag erna maakte ik een brownie. In dit artikel laat ik jullie weten wat ik ervan vond.

Volgens het pakje is het enige wat je nodig hebt een mok en 50 ml melk. De melk en de poeder uit het zakje voeg je toe in de mok en je roert het net zolang tot het een soort beslag wordt. In het beslag vind je ook kleine stukjes chocolade, jum!

Vervolgens deed ik mijn mok anderhalve minuut in de magnetron. Na een tijdje rook ik iets verbrands waardoor ik de mok iets eerder uit de magentroon heb gehaald.

Zo ziet de brownie eruit. Ik had verwacht dat de brownie wat meer zou opstijgen zoals op de foto. Ik besloot om de brownie nog een minuut langer in de magnetron te doen, aangezien hij niet aangebrand was. Vervolgens veranderde er helaas niks. Wel is het een leuke snack om gemakkelijk tussendoor te maken.

Ik moet zeggen dat ik de brownie wel erg lekker vond! Het is iets plakkeriger dan ik gewend ben maar voor de rest prima te eten.Wel geef ik de voorkeur om gelijk een aantal brownies te bakken dan dat ik continue een brownie in a mug klaar maak, maar het is zeker handig om een paar pakjes in huis te hebben!

Wat vind jij van de brownie in a mug?

 

Comments

comments