Review: Catrice eyebrow set

Een tijdje terug kocht ik een keer een wenkbrauwpotlood om eens te kijken of ik daarmee mooi mijn wenkbrauwen bij kon werken. Nou, niet dus! Het zag er enorm nep uit en ik heb het potloodje snel weggegooid. Angel Xenia vertelde mij dat ik eens de wenkbrauwset van Catrice moest testen. Dat heb ik gedaan en vandaag deel ik met jullie een review!


Dit is het setje: twee kleuren poeder, een spiegeltje, een pincetje en een staafje met aan de ene kant een borsteltje en aan de andere kant een kwastje. De donkere kleur poeder gebruik ik niet, want die is voor mij echt veel te donker. Ik heb vrij donkere wenkbrauwhaartjes maar met de donkere kleur worden mijn wenkbrauwen ‘te zwaar’. De lichte is gewoon prima om mijn wenkbrauwen mooi bij te tekenen.


Zo zien mijn wenkbrauwen er gewoon natuurlijk uit. Ik vind het niet zo mooi dat de haartjes bij de twee binnenkanten een beetje rondzweven. Er groeien daar maar weinig haartjes dus er ontstaan kleine lege ruimtes tussen de haartjes. Die wil ik graag opvullen!


Ik heb eerst wat wenkbrauwgel opgedaan om mijn wenkbrauwen wat in vorm te brengen. De wenkbrauwgel die ik gebruikte is ook van Catrice. Daarna heb ik mijn wenkbrauwen wat bijgetekend met het kwastje en de lichte kleur poeder.


Ik vind de wenkbrauwpoeder die in de set zit erg fijn! De items die er bij zitten (pincet, kwastje en borsteltje) vind ik niet zo fijn omdat ze zo klein zijn. Ik gebruik daarom liever mijn grotere kwastje en pincet die ik al thuis had liggen. De kleur van de wenkbrauwpoeder vind ik erg mooi. Niet te licht en niet te donker! Als je wil kun je ook nog de twee kleuren mengen zodat je een tint hebt die er tussenin zit.

De eyebrow set van Catrice kost €3,99 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Comments

comments