REVIEW: Catrice Lip Glow

Dit lipproduct van Catrice trok al vaker mijn aandacht wanneer ik langs de Catrice schappen liep. Toen ik eenmaal het product had meegenomen, heeft het me blij verrast. Wil je weten waarom ik dit product zo fijn vind? Lees dan verder!

De lippenstift zit in een luxe verpakking. Een mooie zilveren huls met roze accenten, I love it! Het is echt een meisjesverpakking, misschien dat dit product me daarom zo opviel.

De lippenstift ziet er een beetje gelly uit, maar de stick is eigenlijk heel hard. Zoals je kunt zien op de foto heb ik de lippenstift al een aantal keer gebruikt, ik was ook helemaal niet van plan om aan dit product een review te linken. Nadat ik een aantal keer dit product had gebruikt, merkte ik pas hoe fijn deze lippenstift eigenlijk is. Zó fijn, dat ik dit echt met jullie moet delen!

Het eerste laagje is lichtroze. De kleur van de lippenstift: ‘One Shade fits all’, past zich aan naar jouw eigen lipkleur. De kleur van je lippen wordt als het ware versterkt. Wanneer de lippenstift helemaal is ingetrokken, heb je een wat donkerder tintje op je lippen. De lippenstift plakt wel een beetje, maar trekt snel in. Wanneer de lippenstift helemaal is ingetrokken voel je het helemaal niet meer zitten.

Ik ben erachter gekomen dat je de lippenstift kunt opbouwen. Op de bovenste foto heb ik nog een laagje op mijn lippen aangebracht. Dit kun je het beste doen als het eerste laagje helemaal in je lippen is getrokken. Nu zijn mijn lippen echt roze! De kleur vervaagt wel na een tijdje, maar is zeker nog te zien.

Ik ben mega fan van dit product! Je merkt helemaal niet dat je lippenstift draagt, ik weet ook niet of lippenstift het juiste woord is voor dit product. De Catrice Lip Glow kun je vinden in het Catrice schap voor €4,99. Houd je van girly make-up, maar ben je bang dat het snel teveel wordt op je gezicht? Dan is dit product zeker iets voor jou!

Kende jij dit product al?

Comments

comments